Go-Anywhere Gas

Go-Anywhere Gas

Grillező felület:
41 x 25 cm

Garancia*: 10 éves garancia

Cikkszám: 1141075

A Go-Anywhere® helytakarékos kialakítása azt jelenti, hogy szépen elfér az autó csomagtartójában, tökéletes a szabadtéri, ház körüli grillezéshez! Nagyszerűen használható közvetlen vagy közvetett hőt alkalmazó sütéshez egyaránt.

Weber Q 1000,
Black

Weber Q 1000,<br />Black

Grillező felület:
43 x 32 cm

Garancia*: 5 éves garancia

Cikkszám: 50060075

Könnyen kezelhető, kis méretű, hordozható gázgrill, ami néhány percen belül üzemképessé tehető, egyszerűen használható és helyezhető át, és tökéletes, ha csak kisebb hússzeleteket kíván grillezni.

Weber Q 1200,
Black Line

Weber Q 1200,<br />Black Line

Grillező felület: 43 x 32 cm
Garancia*: 5 év garanciát vállalunk

Cikkszám: 51010075

A hordozható Weber® Q 1200 egyszerűen és könnyen szállítható és használható. Ezt a felhajtható oldallapokkal, elektronikus gyújtóval és beépített hőmérővel felszerelt grillt arra találták ki, hogy ide-oda vigyék. Kis gázpalackokkal használható.

Színválaszték:

Granite Grey

Granite Grey*

Weber Q 3000,
Black

Weber Q 3000,<br />Black

Grillező felület:
63 x 45 cm

Garancia*: 5 éves garancia

Cikkszám: 56010075

Karcsú, ízléses, nehezen túlszárnyalható teljesítményével a Weber® Q®3000 igazi erőmű! Két gázégőjével és nagy grillező felületével ez a modell sokak tetszését elnyeri, és közvetlen vagy közvetett fűtést egyaránt lehetővé tesz. Az ízléses, rögzíthető kerekes kocsi könnyen mozgatható a teraszon. A gázpalacktakaró lemezzel.

Spirit E-210 Classic, Black

Spirit E-210 Classic, Black

Grillező felület:
58 x 39 cm

Garancia*: 10 év garancia a tetőre és az aluminium öntött elemekre

Cikkszám: 46010075

A felszereltsége, fűtőteljesítménye, grillezőfelülete és a nagyméretű teteje alkalmassá teszi a rendszeres és sokoldalú felhasználásra. A nagy teteje és óriási grillező felülete ellenére még egy kis teraszon is megfelelő hely található a Spirit E-210 számára.

Spirit E-210 Original, Black

Spirit E-210 Original, Black

Grillező felület:
52 x 45 cm

Garancia*: 5 év az aluminium öntött elemekre

Cikkszám: 46010675

A legújabb generációs gázgrill: Új designnal, optimális fűtőteljesítménnyel és nagy felületével a Spirit E-210 Original egy igazi tartós grill, sok extrával. A 2 külön, fokozatmentesen szabályozható égőjével a Spirit mint egy kültéri légkeveréses sütő használható. Az 5 Kg-os gázpalackot az alsó tárolópolcon is elhelyezhetjük. A lehajtható oldalasztalok miatt helytakarékos, és optimális akár teraszokra, erkélyekre. Az elektromos Crossover gyújtórendszer minden grillmestert érdeklődővé tesz.

Spirit E-310 Original, Black

Spirit E-310 Original, Black

Grillező felület: 60 x 44 cm
Garancia*: 10 éves garancia

Cikkszám: 46410675

A tökéletes családi grill, amely könnyen használható és hatékony grillezést kínál. Gyönyörűen kialakított eszköz, amelyben Gourmet BBQ System (GBS®) és öntöttvas sütőrács jellemez a 3 égőfej mellett. 10 éves Weber korlátozott garancia jár hozzá.

Spirit E-320 Original GBS, Black

Spirit E-320 Original GBS, Black

Grillező felület: 60 x 45 cm
Garancia*: 10 év a fedélre és az aluminium öntött elemekre

Cikkszám: 46613675

A következő generációs gázgrill: Új design-nal, optimális teljesítménnyel és a nagy helykínálatával a Spirit® E-320 Original GBS egy igazi tartós darab sok extrával. Az új Gourmet BBQ rendszerű porcelán bevonatos öntöttvas rácsával gondoskodik a további elkészítési módok lehetőségéről. 3 külön és fokozatmentesen szabályozható égőjével akár mint egy kinti konyhát használhatjuk. Az 5 Kg-os gázpalack praktikusan elrejthető a tároló szekrényben. Az oldalasztalok stabil munkafelületet biztosítanak, az oldalégő pedig lehetővé teszi a szószok és köretek készítését, valamint a fedelét lecsukva további munkafelületet biztosít.

Genesis II E-210 GBS

Genesis II E-210 GBS

Grillező felület: 51 x 48 cm
Garancia*: 10 éves garancia

Cikkszám: 60010194

Legyen a beszélgetés a középpontban és hozza Önöket közelebb egymáshoz a finom étel. Ez a két gázégős grill olyan kis méretű, hogy könnyen elhelyezhető egy kis teraszon is, de mégis ugyan olyan tulajdonságokkal büszkélkedhet, mint a nagyobb Genesis® II modellek. A karcsú, nyitott kocsis kialakítás és a lenyitható oldallemez több helyet és könnyebb hozzáférést biztosít a grillezőeszközök számára , hogy használójának pihentető és problémamentes grillezési élményben legyen része. Amint a GS4 nagy teljesítményű grillezőrendszer átveszi a felügyeletet, máris megfelelő alkalmat teremt egy közös szórakozásra egy kedves ismerőssel.

Genesis II E-310 GBS

Genesis II E-310 GBS

Grillező felület: 68 x 48 cm
Garancia*: 10 éves garancia

Cikkszám: 61010175

Hívja össze a családtagokat a grill körül és gyújtsa be a lángokat! Ez a három égőfejes gázgrill ideális egy kisebb tömeg szórakoztatására, vagy tökéletes megoldás bármilyen családi étkezéshez. A karcsú, nyitott kocsin el lehet helyezni felszolgálótálcákat, miközben a grilleszközök ott lóghatnak a beépített szerszámakasztókon. Ellátva a GS4 nagy teljesítményű grillezőrendszerrel, bőséges sütési felülettel és kényelmes oldallapokkal az előkészítési műveletekhez, a Genesis® II grill a mindennapi válasz a „Mi lesz vacsorára?“ kérdésére.

Genesis II E-410 GBS

Genesis II E-410 GBS

Grillező felület: 86 x 48 cm
Garancia*: 10 éves garancia

Cikkszám: 62010175

A társas élet szikrája a kertben. Jó ürügy egy spontán összejövetelhez. És az Ön belső köreinek új központja lehet. A nagy sütési felület és a négy égőfej lehetővé teszi, hogy hússzeleteket süssön az egyik végén, mialatt zöldségek pirulnak középen és csirke grillezése zajlik a másik végén. Helyezze a felszolgálótálcákat a nyitott kocsira úgy, hogy minden a keze ügyébe essen! A kiváló GS4 grillezőrendszer és a kiemelkedő általános grillezési teljesítmény, a Genesis® II grillt tökéletessé teszi bármelyik nagy családnak, vagy olyan grillrajongók számára, akik szeretik a nagy társaságot.

Genesis II E-610 GBS

Genesis II E-610 GBS

Grillező felület: 102 x 48 cm
Garancia*: 10 éves garancia

Cikkszám: 63010175

Álmodja meg a menüt! Vegye fel a főszakács kabátot! És tekintse az "étkeztetést" a múlt egy darabjának! A Genesis® II grill lenyűgöző grillezési felülete és hat égőfeje lehetővé teszi, hogy egy gazdag, teljes menüt elkészítsen, vagy hússzeletet süssön a háztömb minden lakójának. Az egyedi tervezésű, nagy teljesítményű égők egyenletesen osztják el a hőt az egész sütőfelületen, úgy, hogy az étel egyenletesen és egységesen sül meg, függetlenül attól, hogy hová kerül a rácson. A felszolgálótálcák elhelyezésére szolgáló masszív, nyitott kocsi mellett nem kell aggódnia azért, hogy be kell ugrania a „benti konyhába“.

Genesis II LX E-340 GBS

Genesis II LX E-340 GBS

Grillező felület:
68 x 48 cm

Garancia*: 10 éves garancia

Cikkszám: 61014194

Képzelje el saját, teljes értékű konyháját kiegészítve a prémium, rozsdamentes acél díszítéssel. Most pedig nyissa ki a szemét, és nézzen ki a konyhaablakon. A Genesis® A II LX szükségtelenné teszi a „beltéri konyhát“. Ez a háromégős gázgrill ideális egy családi ebédhez, vagy a közeli barátokkal történő szórakozásra és mindennel fel van szerelve, amire csak szüksége lehet a kényelmes tartózkodáshoz a kertben. Miközben a GS4 grillrendszer csodákat művel a fedő alatt, koncentráljon a díjnyertes szószra, ami az oldalégőn készül! Nyissa ki a grill alatti tárolószekrényt, ahol megtalálja a legfontosabb grilleszközöket, miközben arra gondol, hogy a beltéri tűzhely már a múlté.

Genesis II LX S-340 GBS

Genesis II LX S-340 GBS

Grillező felület: 68 x 48 cm
Garancia*: 10 éves garancia

Cikkszám: 61004175

Képzelje el, hogy saját, teljes értékű konyhája van, amelynek értékét prémium, rozsdamentes acél díszítések fokozzák! Most nyissa ki a szemét és nézzen ki a konyhaablakon. A Genesis® II LX szükségtelenné teszi egy beltéri konyha" létezését a grillezés idejére. Ez a három égőfejes gázgrill, amely ideális családi ebédhez vagy közeli barátok szórakoztatására, mindennel fel van szerelve, amire csak szüksége lehet, a kerti kényelem érdekében. Miközben a GS4 grillrendszer csodákat művel a fedő alatt, koncentráljon a díjnyertes szószra, ami az oldalégőn készül! Nyissa fel a grillszekrényt, ahol megtalálja a legfontosabb grilleszközöket, miközben arra gondol, hogy a beltéri tűzhely már a múlté.

Genesis II LX S-440 GBS

Genesis II LX S-440 GBS

Grillező felület: 86 x 48 cm
Garancia*: 10 éves garancia

Cikkszám: 62004175

Ez az a grill, amelyen az Ön kulináris mesterműve készül. Az inspiráció, amely a kerti sütés-főzés iránti szenvedélyét magasabb szintre emeli. A GS4 ereje utat tör. A négy égők és a bőséges sütőfelület lehetővé teszi egy rusztikus stílusú pizza elkészítését a sütőrács közepén, mialatt a zöldségek megpirulnak a szélén. Főzze meg a tésztát az oldalégőn úgy, hogy odakint mindent megtalál, amire csak szüksége lehet. A nagy teljesítményű GS4 grillezőrendszerrel, a rozsdamentes acél külső díszítésekkel, és a megvilágított szabályozó gombokkal, a Genesis® II LX grill luxussal, és páratlan elégedettséggel gazdagítja az Ön kerti grillezési élményét.

Genesis II LX S-640 GBS

Genesis II LX S-640 GBS

Grillező felület: 102 x 48 cm
Garancia*: 10 éves garancia

Cikkszám: 63004175

Hívja meg minden ismerősét! Mondja nekik, hogy hozzák egy barátjukat is! És figyelje, mi történik, ha mind a hat égők egyszer gyújtja be. A Genesis® II LX gázgrillje határozottan olyan erő, amivel számolni kell. Az egyedi tervezésű, nagy teljesítményű égők egyenletes hőeloszlást ígérnek a teljes sütőfelületen. Az egyenletes hőeloszlás biztosítja azt, hogy függetlenül attól, hogy hány hamburgert vagy hússzeletet süt, mind egyformán tökéletes lesz. A nagy teljesítményű GS4 grillezőrendszer erejével és az Ön oldalégőn fortyogó, híres, saját BBQ szószával, a Genesis® II LX grilljére minden más kertből irigykedve fognak tekinteni.

Summit S-670 GBS, Nemesacél

Summit S-670 GBS, Nemesacél

Grillező felület: 80,5 x 49 cm
Garancia*: 10 év a tetőre és az aluminium öntött elemekre

Cikkszám: 7370075

A Summit S-670 az ultimátummentes Weber kültéri konyha, ami egy kívánságot sem hagy figyelmen kívül. A teljes grillfelületet 6 égőfej fűti. A felszereltségével, mint az elektromos forgatónyárs, Snap-Jet begyújtórendszer, oldalégő vagy a füstölőégő és további egyéb sokoldalú funkciója felfedezésre vár.

* A konkrét garanciális feltételekről érdeklődjön márkakereskedőjénél, illetve olvassa el a használati útmutatót.

** Ajánlott bruttó fogyasztó árak (A gyártó által ajánlott, nem kötelező érvényű ár, nem minősül ajánlattételnek. A pontos vételárról kérjük, tájékozódjon az Ön Weber-Stephen kereskedőjénél!)